Wij hebben gelukkig veel tevreden klanten. Sommigen waren zo vriendelijk hun ervaringen te delen. U kunt ons ook altijd vragen naar recente schilder klussen, opdat u de opdrachtgever kan bellen en naar ons geleverde werk te vragen. Geen enkel probleem!

“Nadat we enige tijd geleden bij ons binnen alles hadden laten schilderen, was de buitenkant van ons huis toe aan een flinke opknapbeurt. Omdat de vorige schilderwerkzaamheden naar volle tevredenheid waren uitgevoerd, besloten we ook dit keer voor jullie te kiezen en ik kan niet anders zeggen: ook deze klus hebben jullie top geklaard. Echt een topbedrijf! Netjes, snel en ik heb met alle plezier ’s morgens koffie voor jullie gezet!”
Anneke van Heemsteren, Amsterdam

“We hebben een prachtig huis, direct aan ’t IJ. Wind en weer hebben er vrij spel en dit begon ook aan de buitenkant zichtbaar te worden. Via Joris en Marije die jullie in het verleden hadden ingehuurd, zijn we bij jullie terechtgekomen. Alles is prachtig geschilderd, zodat ons huisje er weer fraai uitziet. Ongetwijfeld een investering die zich op de lange duur gaat terugverdienen! Nogmaals dank.”
Simone Grevers, Amsterdam-Noord

“Beste Koen, Dank je wel voor jullie schilderwerk. Na jarenlang binnen gerookt te hebben, waren mijn muren bijna bruin / geel geworden. In eerste instantie wilde ik het zelf doen, maar nadat ik naar de verfwinkel was gestapt zonk de moed me al snel in de schoenen en ben ik blij dat ik jullie heb gev raagd het klusje voor me te doen. Het is supernetjes geworden.”
Jeanette van der Plas, Amsterdam

“Onze VvE werkt al jaren met Koen en Salar van Schildersbedrijf Amsterdam. Ze hebben de afgelopen jaren top werk afgeleverd en wij kunnen ze van harte aanbevelen.”
Henk van Vliet, Amsterdam

“Wil je een goede schilder, dan raad ik Schildersbedrijf Amsterdam zeker aan. Schildersbedrijf Amsterdam heeft bij mij zowel binnen- als buitenschilderwerkzaamheden uitgevoerd en ik moet zeggen: schilderen kunnen ze als geen ander!”
Pieter Verlauw, Amsterdam